Softone

Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, έχοντας λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά. Με έδρα την Αθήνα, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή SaaS), εξυπηρετώντας ιδανικά, τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών.

unisoft

Αντικείμενο δραστηριότητας της UNISOFT Α.Ε. αποτελεί η παροχή εξοπλισμού, λογισμικού, δικτύων & επικοινωνιών, εκπαίδευσης & υπηρεσιών, μέσω ενός μεγάλου οργανισμού, που προηγείται των εξελίξεων στην αγορά Πληροφορικής. Με πολυγλωσσικές εφαρμογές που λειτουργούν στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες, υποστηρίζει τεχνολογικά αρκετές επιχειρήσεις.

Prosvasis

Η PROSVASIS είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει στους λογιστές-φοροτεχνικούς λειτουργικά και εύχρηστα προϊόντα λογισμικού, τα οποία ενημερώνονται έγκαιρα βάσει των αποφάσεων του υπουργείου Οικονομικών. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ο συνδυασμός της παροχής των ολοκληρωμένων εφαρμογών λογισμικού και της συνολικής υποστήριξης των πελατών της, η οποία βασίζεται τόσο στην ταχύτητα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης όσο και στην άμεση, προσωπική επαφή με τους πωλητές-εκπροσώπους της.

CPI

H CPI (Computers Peripherals International) δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, ως αντιπρόσωποι και διανομείς στον κλάδο των περιφερειακών Η/Υ με 1o κατάστημα στην Αθήνα και 2ο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται μέσα από ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο 2000 συνεργατών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Mobiletechnology

Mobile Technology δραστηριοποιείται στον τομέα Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων και Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων για επιχειρησιακά περιβάλλοντα και παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις που προορίζονται για τα ακόλουθα πεδία εφαρμογής : Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Απο -θηκευτικών Χώρων, Λιανική κ.ά

Regate

Εξειδικευόμαστε σε mobile CRM λύσεις που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες ‘εκτός των τειχών’ της επιχείρησης, με τη χρήση των φορητών τεχνολογιών. Από το 2004, οι λύσεις μας βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα των στελεχών τους στο πεδίο (πωλητές, merchandisers, τεχνικοί, κ.ά.), να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών

Logicom

Η Enet Solutions – Logicom A.E.B.E. (Logicom Greece), θυγατρική εταιρία του Ομίλου Logicom Ltd, με πρωταρχικό σκοπό την υποστήριξη, την εξυπηρέτηση, την διάθεση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών, όχι μόνο των προμηθευτών αλλά και του μεγάλου δικτύου συνεργατών της, προσφέρει στην αγορά προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων πληροφορικής της παγκόσμιας αγοράς.

Westnet

Η WestNet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλει – στικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, έχοντας ήδη με τον ξεκάθαρο προσα – νατολισμό της, δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά. Η εταιρία εστιάζοντας στις ανάγκες της διανομής, προσφέρει ένα πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων.

Oktabit

Η ΟΚΤΑΒΙΤ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 µε έδρα στην Αθήνα και υποκατάστηµα στη Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και µεταπωλητές. Διακρίνεται για τις ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιηµένη πληροφορία.

Infolex

Η Infolex ΑΕ ιδρύθηκε το 1991 και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Lexmark International Inc, Ringdale & Bottomline Technologies στην Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία, Κόσοβο & FYROM. Με την αυξανόμενη γκάμα εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων, αναλωσίμων, λογισμικού & υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων, ικανοποιεί τις προσωπικές, επαγγελματικές & επιχειρηματικές ανάγκες κάθε χρήστη & οργανισμού.

Digital sima

Η Digital SΙΜΑ  ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο την διασύνδεση απομακρυσμένων δικτύων μέσω Modem και Πολυπλεκτών.
Σήμερα επικεντρώνεται στη διανομή προϊόντων και λύσεων για επιχειρήσεις. Η πώληση γίνεται μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών και περιλαμβάνει τέσσερεις τομείς : Δικτυακές Υποδομές, Επικοινωνίες, Ασφάλεια συστημάτων πληροφορικής και Αποθήκευση Δεδομένων.