ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το πλέον ολοκληρωμένο ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών.

Το μηχανογραφικό σύστημα κάθε επιχείρησης αποτελεί τη βάση για τη διαχείριση του συνόλου των καθημερινών εργασιών.

Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται, γίνεται επιτακτική η ανάγκη ύπαρξης λογισμικού που θα προσφέρει υψηλή ποιότητα, αποδεδειγμένη αξιοπιστία και εξαιρετική ευχρηστία.

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP είναι το πρόγραμμα που δημιούργησε η UNISOFT με επίκεντρο τη δική σας επιχείρηση.

Αναπτύσσεται παράλληλα με αυτή και χαρακτηρίζεται από τεχνογνωσία και εξειδίκευση πάνω σε θέματα ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων.

 

Λειτουργικά πλεονεκτήματα

 • Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων υπολογιστών και λειτουργικών συστημάτων εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα, ενώ χρησιμοποιεί πολλές και διαφορετικές τεχνολογίες αιχμής για να δώσει τις βέλτιστες λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα.
 • Ενσωματώνει πλήρως την τεχνολογία Client/Server, παρέχοντας τη δυνατότητα on-line σύνδεσης των υποκαταστημάτων και των απομακρυσμένων σταθμών εργασίας.
 • Χαρακτηρίζεται από την ευέλικτη και ανοικτή αρχιτεκτονική του, παρέχοντας δυνατότητες σύνδεσης με πλήθος εφαρμογών λογισμικού και εφαρμογών γραφείου (Microsoft Office).
 • Υποστηρίζει την on-line διασύνδεση με τη μεγαλύτερη γκάμα ταμειακών μηχανών και συστημάτων από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.
 • Υποστηρίζει το σχεδιασμό και εκτέλεση σεναρίων με σκοπό την ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP και σε βάσεις δεδομένων (Microsoft MSDE ή SQL Server και Oracle).
 • Υποστηρίζει την αυτόματη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων (Data Migration) είτε από άλλες εφαρμογές είτε προς τα ERP ATLANTIS ENTRY και ATLANTIS.
 • Παρέχει διαρκή επικοινωνία και υποστήριξη στους χρήστες μέσω πρωτοποριακών διαδικτυακών (Internet) υπηρεσιών (e-Services, e-Support, Live Update).
 • Business Reports – Εργαλείο Πληροφόρησης και Ανάπτυξης
 • Τα Business Reports είναι το νέο module του ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP που δημιουργήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για γρήγορη, αποδοτική και συνεπή διαχείριση πληροφοριών από την πλευρά των επιχειρήσεων. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την επεξεργασία και την εμφάνιση της πληροφορίας που είναι αποθηκευμένη στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP.
 • Τα Business Reports μετατρέπουν τα λειτουργικά δεδομένα σας σε συνεπή και αξιόπιστη πληροφορία με την παραγωγή Στατιστικών Αναφορών (Reports), Δυναμικών Αναφορών (Dynamic Reports), Γραφημάτων (Charts), Κύβων (Olap Cubes) και Πολυδιάστατων Αναφορών, που παρουσιάζουν την εικόνα της επιχείρησής σας με άμεσο και κατανοητό τρόπο.
 • Παράλληλα, με τα Business Reports είναι δυνατή η παρουσίαση συγκεντρωτικής εικόνας της επιχείρησής σας σε επίπεδο πωλήσεων ή εισπράξεων, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαχείριση των καθημερινών εργασιών.
 • Μπορείτε πλέον εύκολα και γρήγορα να κάνετε συγκρίσεις ανάμεσα σε διάφορες ομάδες δεδομένων, να μελετήσετε τις επικρατέστερες τάσεις, αλλά και να απαντήσετε σε ερωτήσεις μεγάλης βαρύτητας για τη λήψη αποφάσεων σε κάθε σας δραστηριότητα

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Start

Επιχειρηματική οργάνωση και μηχανογράφηση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μέχρι σήμερα, η μηχανογράφηση απαιτούσε πολύμηνη προετοιμασία και εκπαίδευση. Τώρα το σύστημα οργάνωσης του ‘ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Start’ σας οδηγεί στα βήματα που πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε σωστά και γρήγορα μια ολοκληρωμένη μηχανογράφηση στην επιχείρησή σας.

Εάν η προσαρμογή σε ειδικές απαιτήσεις, η φιλικότητα στη χρήση, η ολοκληρωμένη πληροφόρηση και η αξιοπιστία στη λειτουργία είναι για εσάς καίρια ζητήματα, τότε το ‘ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Start’ είναι η λύση.

Το ‘ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Start’ είναι ένα πλήρες εμπορικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
Αποθήκη – Αποθέματα

Πελάτες

Πωλήσεις – Παραγγελιοληψία

Εντατική Λιανική

Touch Screen

Ταμεία

Παροχή Υπηρεσιών

Πώληση Πετρελαίου Θέρμανσης

Προμηθευτές

Αγορές – Παραγγελιοδοσία

Εισπράξεις – Πληρωμές

Αξιόγραφα

Πωλητές – Ραντεβού

Χρώμα – Μέγεθος

Μαζικοί & Επιλεκτικοί Μετασχηματισμοί Παραστατικών

Γραφικές Φόρμες Εκτύπωσης

Οικονομικές & Στατιστικές Εκτυπώσεις

Report Level 1.

 

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής ‘ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Start’

 • Διαθέτει πρωτοποριακό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον εργασίας, που εστιάζει στην λειτουργικότητα και την ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών.
 • Χρησιμοποιεί λειτουργικές οθόνες εργασίας για άμεση ολοκλήρωση των εργασιών.
 • Καλύπτει όλες τις οικονομικές & οργανωτικές ανάγκες της σύγχρονης μικρής και μικρομεσαίας εμπορικής επιχείρησης.
 • Παρέχει διαρκή επικοινωνία και υποστήριξη μέσω πρωτοποριακών υπηρεσιών (e-Services, e-Support, Live Update) καθώς και έναν σύγχρονο οδηγό βοήθειας.
 • Αναπτύσσεται και βελτιώνεται συνεχώς μαζί με την επιχείρησή σας.
 • Αποτυπώνει το σύνολο των πληροφοριών που συλλέγονται, με όλους τους σύγχρονους τρόπους εκτύπωσης (MS Excel, MS Word, PDF, κλπ).
 • Διαχειρίζεται πολλαπλά barcodes για κάθε είδος και υποστηρίζει την χρήση barcode μεταβλητής τιμής ή βάρους.
 • Συνεργάζεται με πληθώρα ταμειακών μηχανών & POS.
 • Περιέχει, όλα τα στοιχεία που έκαναν το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP τη δημοφιλέστερη εφαρμογή της ελληνικής αγοράς.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Entry

Επιχειρηματική οργάνωση και μηχανογράφηση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μέχρι τώρα η μηχανογράφηση απαιτούσε πολύμηνη προετοιμασία και εκπαίδευση.

Τώρα το σύστημα οργάνωσης του ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Entry σας οδηγεί στα βήματα που πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε σωστά και γρήγορα μια ολοκληρωμένη μηχανογράφηση στην επιχείρησή σας.

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP – Entry είναι το πλήρες εμπορικό πρόγραμμα που διαχειρίζεται Αποθέματα, Πελάτες, Πωλήσεις, Προμηθευτές, Αγορές, Αξιόγραφα, Ξένο Νόμισμα, Χρώμα/Μέγεθος και Barcodes.

Χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας και χαρακτηρίζεται από επαναστατικές προδιαγραφές που θα σας ενθουσιάσουν.

Λειτουργεί σε οποιοδήποτε hardware, δίκτυο ή λειτουργικό σύστημα. Η μηχανογράφηση της επιχείρησής σας είναι εξασφαλισμένη σε οποιαδήποτε εξέλιξη της τεχνολογίας.